Veel gestelde vragen

Hoe werkt Cheapveilingen?

1.Hoe werkt een centenveiling?

Een centenveiling is een veilingsite waarbij de prijs met 1 cent omhoog gaat wanneer je een bod plaats.

Op dit moment is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Cheapveilingen.nl. U kunt wel een e-mail versturen via het contact formulier.

Cheapcoins zijn punten waarmee u kunt bieden op Cheapveilingen.nl

Je kunt cheapcoins winnen door uitdagingen te spelen, Facebook acties te volgen, nieuwe members aanbrengen en door een biedpakket aan te schaffen.

Als u bied op een veiling dan wordt er 1 Cheapcoin per bod in mindering gebracht.

Het bieden op een smartphone werkt wel, maar het is aan te raden om niet tot de laatste seconde te wachten wanneer u bied. De verbinding op een smartphone is niet altijd stabiel, hierdoor kan het voorkomen dat u niet de recente informatie ziet. Wij raden u aan om regelmatig een refresh uit te voeren als u bied via een mobiel apparaat.

Andere bieders hebben een bedenktijd van 20 seconden wanneer u een bod heeft geplaatst. Als u de melding “u heeft de veiling gewonnen” ziet dan heeft u de veiling gewonnen!

Omdat er meerdere mensen aan het bieden zijn controleert de server van Cheapveilingen of er geen andere bieders zijn. Wanneer er geen melding wordt getoond, dan is de veiling nog actief.

U betaald en bedrag van 1-, aan administratiekosten, deze moeten wij weer afdragen aan de transactie provider.

De levertijd is tussen de 1 – 5 werkdagen

Het is niet mogelijk om gekochte Cheapcoins te annuleren. Bedenk dus goed of je Cheapcoins wil aanschaffen.

Er zit garantie op de producten die u gewonnen heeft.

Uitdagingen zijn spelletjes wat u kunt spelen om Cheapcoins te winnen.

U wint Cheapcoins door uitdagingen te spelen

Als je ingelogd bent en voldoende Cheapcoins hebt kun je Bieden op jouw favoriete producten.

Het is niet mogelijk om jouw bod ongedaan te maken.

Alle bieders op Cheapveilingen.nl zorgen ervoor dat er een minimumprijs wordt behaald. De gebruikers van Cheapveilingen schaffen meestal een biedpakket aan. Van de biedpakketten maakt Cheapveilingen.nl een gezamelijke pot!

Vanuit deze geldpot kun je leuke producten winnen voor een fractie van de winkelprijs! Niemand weet de sluitingsprijs van de veiling, want dat is niet eerlijk. Begin direct met bieden en wellicht win jij een leuke veiling!